Zařízení & příslušenství
Vitello tonato
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů vody
-
80 gramů cibule napůl
-
120 gramů pórku na větší kusy
-
100 gramů mrkve na větší kusy
-
1 bobkový list, sušený
-
1 hřebíček
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
-
600 gramů telecího masa na plátky, nejlépe ledvina nebo kýta
-
80 gramů tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě scezeného
-
100 gramů olivového oleje plus na vymazání
-
1 žloutek uvařený natvrdo
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
2 polévkové lžíce kaparů i s nálevem
-
parmazán, strouhaný hoblinky na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
38.8 g
Kalorie
1208 kJ /
289 kcal
Tuk
9.05 g
Vláknina
2.15 g
Sacharidy
8.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Houbový crème brûlée
24h 35min
Plněná rajčata s fetou
Pas d’évaluation
Lososová klobása s tymiánem
3h 15min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1h
Pak choi s houbami
15min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Pas d’évaluation
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Pas d’évaluation
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Pas d’évaluation
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Pas d’évaluation
Zabaione
15min